Herinneringsboek

De mooiste cadeautjes zijn herinneringen.

“Herinneringen zijn gebundeld in een handgemaakt boek en worden een tastbaar eerbetoon.”

Wat is een herinneringsboek?

Een herinneringsboek wordt door mij volledig met de hand gemaakt. Het boek bevat voldoende ruimte om de mooiste herinneringen in te schrijven of foto’s in te plakken. Het is geschikt om als dagboek te gebruiken, schrijven over je gevoelens kan je helpen om woorden te geven aan je verdriet. Hierdoor maak je een begin met rouw verwerken.

Ieder herinneringsboek is uniek, omdat ik graag materialen gebruik die van jouw dierbare zijn geweest. Dat kan bijvoorbeeld een favoriete shirt zijn, daar bekleed ik het boek mee. Of bedeltjes van een armband, die hangen aan de bladzijden. Zijn er kinderen of kleinkinderen die een tekening kunnen maken. Heeft jouw dierbare een lievelingskleur of een -bloem, dan krijgt het boek die uitstraling. Voor mijn boeken gebruik ik verder antieke of oude materialen, zoals kant en zijde.

Je gaat het boek vullen met dierbare herinneringen. Met familie en vrienden is het fijn om herinneringen op te halen, bladerend door het boek. Weet je nog deze vakantie? Oh, en kijk, dit was een leuke verjaardag!

Alles in het herinneringsboek doet denken aan jouw geliefde persoon. Een hommage aan het leven.